Skip to content

Samen Inspireren

In de stilte kom je bij een diepere laag van waarneming, gewaarzijn en bewustzijn. Hier leven andere antwoorden. Ze uiten zich via een taal van symboliek of vibratie, vaak in een wonderlijke combinatie van beelden, gevoelens, belevingen, ingevingen of inzichten. Ze brengen je bij krachtige verborgen boodschappen, die je opnieuw richting en focus geven.

Er zijn verschillende manieren om even ‘buiten de tijd’ te stappen, net wat jou aanspreekt.

Praktische filosofie

Als Steunpunt Levenskunst (www.steunpuntlevenskunst.nl), verbonden aan Academie voor Levenskunst, zoek ik samen met je naar antwoorden op levensvragen. Hoewel we in gesprek gaan, laten we de stilte spreken. We zoeken de antwoorden ín jou, bij jouw eigen levenswijsheid. Ook ondernemers staan voor grote en kleine levensvragen. 

Verbeeldingskracht

Via visualisatie, een coachingsspel, creatief werk, afbeeldingen, oefeningen in de ruimte, binnen of buiten, kom je bij je verbeelding. Beelden zijn de taal van de ziel, ons denken voorbij. We zetten niet de linkerhersenhelft aan het werk (logica), maar de rechterhersenhelft (associatie). Altijd verrassend wat zich aandient en wat zich laat duiden.

Energiebehandeling

Simpel energetisch ontladen en rust vinden bij Reiki. Een energiebehandeling gewoon met kleren aan, in stilte of met muziek. Uitademen maar! Van hieruit kan het nieuwe ontstaan. Aansluiting vinden op frisse energie die je in je kracht brengt en je weer zin geeft in de dingen. Inademen maar! In de nabespreking duiden we wat naar voren kwam.

Tarief

Sessie van  2,5 uur:                        237,50 euro excl BTW 

Verdiepend traject:

3 sessies x 2,5 uur:             675 euro excl BTW

Wat zegt je innerlijk kompas? Klik voor een gratis gesprek!

Neem contact met me op.

Ik hoor graag wat je te vertellen hebt.